Bizony ilyen is van a mai világban, hogy egy szép ügy igazzá és naggyá váljon. A Soós László alapította Mese Mindenki Egyért Sportegyesület egy kiemelkedő példa arra, hogy vannak még megható igaz történetek.

 

László egyesülete évről évre segítséget nyújt egy rászoruló gyermeknek, akinek nagy valószínűséggel ez a támogatás másképp nem jönne létre.

A jótékonysági íjászverseny az, ami itt a lényeget jelenti: önzetlen szervezés, önzetlen segítség és önzetlen emberek csak azért, hogy példát mutatva megmérkőzzenek.

Láthatjuk már évek óta a Mese tevékenységét, tavaly Üllőn szakított időt a versenyre mindenki, aki csak megtehette, (képek az örömíjász versenyről), idén Budapesten, Újpalotán gyűltek össze az egyesületek és képviselőik. (Képek a pályaíjász versenyről).

Amint az a képekből is látszik, a színes felhozatal, a logók és a büszke csapatok méltán jellemzik az összefogás erejét.

A mostani 7. rendezvényen több mint fél millió forintot sikerült összegyűjteni a kis Hannának és családjának a gyógyulása reményében.

Aki esetleg most először találkozik az egyesület nevével annak hagy idézzek egy részletet bemutatkozásukból:  

„Beteg vagy sérült gyermekek életét szeretnénk támogatni az általunk szervezett jótékonysági íjászversenyekkel. A versenyeinken befolyt teljes bevétel a gyermek illetve szülei részére kerül átadásra. A MESE „apukája” Soós László, aki mellé csatlakozott néhány hasonlóan segíteni akaró jóbarát, hogy munkájukkal hozzá járuljanak az Egyesület nemes céljához.

A MESE-versenyek szervezési és egyéb kapcsolódó költségeket a Tagok és esetleges Támogatók állják, a nevezési díjakból befolyt összeg és a további felajánlott összegek a helyszínen átadásra kerülnek.

Hiszünk abban, hogy az íjászat és a jótékonyság összekapcsolása példamutató lesz mások számára és bízunk abban, hogy sok segíteni akaró íjász tisztel meg minket részvételével versenyeinken. Reméljük, hogy azt a bizonyos szívet melengető érzést megoszthatjuk Veletek, hogy egy gyermek életét kicsit szebbé tehetjük. „

Megtisztelő érzés, hogy részesei lehetünk ennek, le a kalappal László és a Mese előtt, akik példaértékű tevékenységükkel szebbé teszik világunkat.

Aki úgy érzi, tenne valamit, hogy segítsen nekik és a gyerekeknek az egyszerűen megteheti:

Mese jótékonysági adományvonal:  11742551-20004855-00000000  ; meseijaszok@gmail.com

Ha úgy érzed, hogy segíteni tudnál nekik vele, ha felhívod mások figyelmét erre a történetre, akkor könnyedén megoszthatod ezt a bejegyzést a közösségi média ikonjaira kattintva.

Köszönjük a figyelmet!